• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cadeaubon

Iemand jarig? Iets te vieren?

Verblijd het feestvarkentje met een cadeaubon van Capablis. De cadeaubon is er in verschillende waardes en is te gebruiken als betaalmiddel bij alle aankopen uit onze webshop www.capablis.be.

Hoe lang blijft de cadeaubon geldig?

De cadeaubon blijft onbeperkt geldig en kan dus nooit vervallen, dat vinden we logisch

Is de cadeaubon naamsgebonden?

Neen, iedereen kan de cadeaubon gebruiken, oppassen dus wie hem in handen krijgt...

Hoe kom ik in het bezit van een cadeaubon?

Je selecteert een waarde voor je cadeaubon en plaatst hiervoor een bestelling, net alsof je een gewoon artikel zou bestellen. De cadeaubons hebben een waarde van 50, 75 en 100€. Indien je een ander of hoger bedrag wenst kan je een combinatie maken van de verschillende waardes. Zodra wij je bestelling ontvangen krijg je van ons een orderbevestiging en factuur. We sturen de cheques zo snel als mogelijk naar je op.

Hoe kan ik de cadeaubon inwisselen?

Hoe het werkt? Heel simpel. De cadeaubon bevat een unieke kortingscode die je tijdens het betaalproces kunt invullen onder het kopje 'kortingscode'. Het totaalbedrag van de bestelling wordt automatisch verminderd met de waarde van de coupon. 

Wat als het totaalbedrag van mijn bestelling kleiner is dan het bedrag van mijn cadeaubon?

Het te bestellen bedrag moet minimaal de waarde van de in te wisselen cadeaubon hebben. Het is dus beter meerdere kleine bons te kopen dan 1 grote, ze blijven toch onbeperkt geldig. 

 

Veel (geef-)plezier!

 

Cadeaubon