• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Capablis.be

uw online thuiszorgwinkel voor algemene mobiliteit, revalidatie, gezondheid, comfort en ergonomie.

Onze doelstelling is duidelijk "Uw comfort Onze zorg", dat willen we elke dag terug waarmaken. Vanuit een team van gedreven specialisten in hun domein, geven we elke dag terug het beste van onszelf. We hechten het grootste belang aan het persoonlijke contact met onze klanten. Bel ons dus voor advies, we staan u graag te woord!

Onze 5 engagementen

De afgelopen decennia zijn de mensen en hun houding ten opzichte van zorg en mobiliteit grondig veranderd en Capablis verandert met hen mee.

Onze boodschap "Uw comfort Onze zorg” verduidelijkt op een eenvoudige en emotionele manier de essentie van Capablis.

Onze filosofie is duidelijk. Levenskwaliteit primeert, met ons breed assortiment aan hulpmiddelen helpen we éénieder het maximale comfort te bereiken in de dagelijkse activiteiten, ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking.

  1. WE VERBINDEN ONS om ervoor te zorgen dat iedereen een maximale mobiliteit heeft om zo te genieten van de voordelen van een actieve en gezonde levensstijl.
  1. WE STAAN EROP om onze klanten persoonlijk bij te staan bij de keuze van het juiste hulpmiddel
  1. WIJ ZIJN GEPASSIONEERD op gebied van dienstbaarheid en productkennis en delen graag onze kennis en ervaringen met onze klanten
  1. WE VERZEKEREN dat iedere klant het beste advies krijgt rekening houdend met zijn/haar leeftijd, bekwaamheid en budget
  1. WE VERBINDEN ONS ERTOE om de uitrusting en de merken aan te bieden die leiden tot maximaal comfort

Bij Capablis geloven wij dat iedereen ongeacht zijn persoonlijke situatie het recht heeft op maximaal comfort. Elke dag spannen onze medewerkers zich in om deze visie om te zetten in realiteit.

Met onze online thuiszorgwinkel staan we voor vakbekwaamheid, een multi-branded aanbod, authenticiteit en de beste prijs/kwaliteit verhouding. We willen professioneel advies en begeleiding geven en onze klanten de beste waarde en kennis aanbieden doorheen al onze diensten en producten.

Dit is de essentie van hoe we elke dag weer Uw comfort Onze zorg maken.

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: Capablis

Commerciële handelsnaam: www.capablis.be

BTW: BE 0830.947.629

Adres : Rue Bruyère 91 – 7890 Elzele

Tel. +32 (0)2/793.02.46

e-mail: info@capablis.be

 

Capablis, de beste online thuiszorgwinkel. 

Met vriendelijke groeten,

Het Capablis team