• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinesiotape sporttape

Kinesiotape sporttape

Sinds enkele jaren is Kinesiotape sporttape niet meer weg te denken uit de sportwereld. Sporttape is een elastische atletische tape welke als het ware een extern ligament vormt om extra steun en stabiliteit te bieden tijdens het sporten. Kinesiotape werkt ondersteunend in de meest diverse sportdisciplines en helpt actief sportblessures te voorkomen.

De Kinesiotape sporttape van StrengthTape levert rasechte topkwaliteit! Dit van oorsprong Amerikaanse merk is sinds jaren actief in de productie van diverse soorten sporttapes. Zo hebben ze vandaag de dag na jaren van onderzoek in samenwerking met professionele sportlui een gamma van professionele kinesiologie tape ontwikkelt die beter plakt en meer stretch heeft dan vergelijkbare tapes op de markt. Deze Kinesiotape sporttape blijft na het intapen maar liefst vlot vijf tot zeven dagen op de huid zitten, irriteert niet en laat geen lijmresten achter.

Ironman StrengtTape zorgt voor een liftende werking van de huid, wat een positief effect heeft op de boedcirculatie en lymfeafvoer. Als direct gevolg geeft dit een verminderde druk en pijn op de gewenste lichaamsdelen.

Daarnaast hebben ze een uniek concept ontwikkeld genaamd "ION HEALTH TECHNOLOGY" waarbij ze erin geslaagd zijn om 7 essentiële mineralen toe te voegen aan de tape. Deze mineralen genereren negatieve ionen waarvan aangetoond is dat deze de toevoer van zuurstof naar de hersenen bevorderen. Hierbij neemt vermoeidheid aantoonbaar af en neemt de alertheid net als de mentale energie duidelijk toe.

Kinesiotape wordt ook toegepast als curetape bij lichte blessureklachten zoals o.a. enkelblessures, knieblessures, tenniselleboog, peesplaatontsteking, golfersarm...  Hierbij kan u terugvallen op een kwalitatief hoogstaand product. Bij aanhoudende blessures of klachten is het steeds aangewezen aanvullend advies in te winnen bij een medisch specialist.