• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Teenspreiders

Tenen hebben zowat hun eigen karakter ... zo lijkt het wel, ze gaan elk hun eigen weg als ze het willen ....
groeien over of onder elkaar heen alof het een lieve lust is, maar dat doet wel pijn! Hier kan tegen in gegaan worden, dat moet zelfs om het proc
Merken
Siliconen teenspreider (Brede spreiders)
Deze teenspreiders werden van een zorgvuldig uitgezocht siliconen materiaal vervaardigd omdat het vo...
€7,95
- +
Teenspreiders (siliconen platte schijfjes)
Het siliconen materiaal van deze teenspreider (med/large) is zorgvuldig uitgezocht omdat het voelt a...
€7,95
- +

Teenspreiders

Een hallux valgus, een vergroeide teen, een onderliggende teen of eentje dat er bovenop groeit. Het zijn allemaal herkenbare problemen waar we dikwijls gewoon mee leren leven en de pijn maar wat verbijten.

En dat is nergens voor nodig! In tegendeel, het is zelfs aan te raden in te grijpen voordat het verder gaat, of ingrijpen om de vergroeiing te vertragen, ingrijpen om verder pijnlijke gevolgen te vermijden, maar vooral ingrijpen om gewoon verder te kunnen stappen zoals nooit tevoren!

Een doorgezakte voet heeft een gevolg op de tenen, de metatarsalen (voetbeentjes) gaan verder uit elkaar liggen, waardoor er meer speling komt tussen de tenen. De tenen gaan willekeurig groeien, en bezorgen veel last. Als een grote teen wat extra ruimte krijgt, gaat deze zich dikwijls eerst naar buiten keren en dan weer naar binnen, met een grote bult aan de binnenzijde (mediaal) van de voet. Het speelt zich natuurlijk allemaal af in het gewricht, maar eerst is het vooral zichtbaar door de richting waar de grote teen naar wijst. Plots is dat niet meer naar voren!!!

Een teenspreier is in dit geval niet overbodig en kan in eerste instantie gebruikt worden. In verder mate is een siliconen spreider jammer genoeg niet meer voldoende en moet een nachtspalk het verder vergroeien vertragen. Maar dit is al een stapje verder en als een aangenaam aanvoeldende siliconen teenspreider nog voldoende is, moet je niet twijfelen en dit hele simpele, bijna onzichtbare maar bijzonder grote hulpmiddel aanschaffen. Verwen je voeten en dus ook je hele zelf met een comfortabele teenspreider. Het zal je leven veranderen!