• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Teenbeschermers

Een ingegroeide nagel kan pas genezen als deze echt ontlast wordt. Met een goede bescherming kan dit eindelijke en zelfs pijnlijk gebeuren! Maar ook een constante wrijving van de schoen die blaren of zelfs eksterogen teweeg brengt, is met een siliconen b
Merken
Teenbeschermer siliconen tube
Deze siliconen teentube zorgt ervoor dat de pijn onmiddellijk verdwijnt bijvoorbeeld bij een hamert...
€9,95
- +
Teenbeschermer (half maantje)
Deze teenbeschermer (half maantje) duwt op een zachte en pijnloze manier de tenen in een juiste(re) ...
€7,95
- +

Teenbeschermers

Gun niet enkel jezelf rust, gun het ook aan je voeten en tenen. Een constante druk op je tenen, steeds op dezelfde plaats heeft een zodanig effect dat er een eeltpit kan groeien. Een likdoorn. Men noemt het niet voor niks een "doorn" want zo pijn doet het op den duur, alsof er een doorn in je huid prikt, maar dan wel de hele tijd!

Een podoloog of pedicuur kan deze eeltpit er wel uitsnijden en frezen, maar als de druk op dezelfde plaats niet wodt weggenomen, zal de likdoorn, of eksteroog steeds weer terugkomen.

Door de druk weg te nemen, dit kan door andere schoenen te dragen, maar ook door gewoon een siliconen bescherming over de pijnlijke plaatsen te zetten, zal de eeltpit en dus ook de pijn vanzelf verdwijnen, meer nog, voorgoed verdwijnen!