• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Siliconen zolen

Twijfel niet langer! Verwen je voeten en dus ook je hele zelf met een comfortabel siliconen hulpstukje. Het zal je leven veranderen!
Merken
Hielverhoger Visco Balance
Bij een beenlengteverschil is het van zeer groot belang dat dit gecompenseerd wordt. Het siliconen p...
€19,95
- +
Gelzolen - Viscoped
Deze inlegzolen vormen een zacht voetbed voor de gehele onderkant van de voet en zullen de druk tijd...
€57,20
- +
Hielspoorkussen Siliconen ViscoSpot
Hielspoorkussens zorgen ervoor dat de trillingen tijdens het stappen worden geabsorbeerd en dat het ...
€39,00
- +

Siliconen zolen

Het wondere materiaal van siliconen!

Gun niet enkel jezelf rust, gun het ook aan je voeten en tenen. Een constante druk op je tenen, steeds op dezelfde plaats heeft een zodanig effect dat er een eeltpit kan groeien. Een likdoorn. Men noemt het niet voor niks een "doorn" want zo pijn doet het op den duur, alsof er een doorn in je huid prikt, maar dan wel de hele tijd!

Een podoloog of pedicuur kan deze eeltpit er wel uitsnijden en frezen, maar als de druk op dezelfde plaats niet wodt weggenomen, zal de likdoorn, of eksteroog steeds weer terugkomen.

Door de druk weg te nemen, dit kan door andere schoenen te dragen, maar ook door gewoon een siliconen bescherming over de pijnlijke plaatsen te zetten, zal de eeltpit en dus ook de pijn vanzelf verdwijnen, meer nog, voorgoed verdwijnen!

Het is voldoende om deze pijnlijke plek te bedekken met een siliconen bescherming waardoor niet enkel de pijn zal verdwijn, maar het eksteroog (likdoorn) eveneens!

Siliconen hulpstukjes in alle maten en vormen!

Een hallux valgus, een hamerteen, een onderliggende teen of eentje dat er bovenop groeit. Het zijn allemaal herkenbare problemen waar we dikwijls gewoon mee leren leven en de pijn maar wat verbijten.

En dat is nergens voor nodig! In tegendeel, het is zelfs aan te raden in te grijpen voordat het verder gaat, of ingrijpen om de vergroeiing te vertragen, ingrijpen om verder pijnlijke gevolgen te vermijden, maar vooral ingrijpen om gewoon verder te kunnen stappen zoals nooit tevoren!

Voor iedere kwaal is er wel een vormpje dat je veel ellende kan besparen.
Het leuke is dat een siliconen teenstukje als heel aangenaam wordt ervaren en dat het erg lang meegaat.

Een doorgezakte voet heeft een gevolg op de tenen, de metatarsalen (voetbeentjes) gaan verder uit elkaar liggen, waardoor er meer speling komt tussen de tenen. De tenen gaan willekeurig groeien, en bezorgen veel last. Als een grote teen wat extra ruimte krijgt, gaat deze zich dikwijls eerst naar buiten keren en dan weer naar binnen, met een grote bult aan de binnenzijde (mediaal) van de voet. Het speelt zich natuurlijk allemaal af in het gewricht, maar eerst is het vooral zichtbaar door de richting waar de grote teen naar wijst. Plots wijst de teen niet meer naar voren maar naar de andere tenen van dezelfde voet!!! Hoog tijd om in te grijpen dan!
Een teenspreider is in dit geval zeker niet overbodig en kan in eerste instantie gebruikt worden. Je kan met een siliconen hulpstukje geen kwaad doen, in tegendeel, het gaat ervoor zorgen dat je evenwicht weer in balans geraakt. Je loopt terug hoe het zou moeten zijn omdat je geen pijn meer hebt aan een bepaalde voet en daardoor veel meer de andere voet gaat belasten (en daardoor ook de rest van het lichaam).

Twijfel niet langer!

Verwen je voeten en dus ook je hele zelf met een comfortabel siliconen hulpstukje. Het zal je leven veranderen!