• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische dekens en warmtekussens

Een beetje warmte doet altijd deugd, voor iedereen!
Merken
Warmtekussen Nek en Schouder Medium
Dit warmtekussen heeft een afneembare en wasbare hoes. Het is een comfortabel model en verwarmt to...
€--,--
- +
Warmtekussen Nek en Schouder XL
Dit warmtekussen heeft een afneembare en wasbare hoes. Het is een comfortabel model en verwarmt to...
€--,--
- +
Warmtekussen - Fango (Vulling met "heilmoor")
Fango therapie is een erg oude warmtetherapie die door een hoge warmtecapaciteit en een laag warmteg...
€--,--
- +
Elektrisch verwarmende cape Beurer
Deze cape bestaat uit bijzonder zachte en uiterst comfortabele microvezels. Heeft bovendien ook druk...
€--,--
- +
Zitkussen Shiatsu massage Beurer Zwart
Een luxe massagekussen met warmte- én lichtfunctie voor een ontspannende shiatsu massage of bij lag...
€--,--
- +
Warmtekussen Beurer
Een heerlijk warmtekussen voor op te zitten of voor in de rug. Door de 6 verschillende temperatuur-s...
€--,--
- +
Elektrisch deken
Een heerlijk warm elektrisch deken dat je bed voorverwarmd alsof je er al een hele nacht hebt ingesl...
€--,--
- +

Elektrische dekens en warmtekussens

Warmtekussens en -dekens

Af en toe moet je je gewoon eens lekker kunnen omringen met heerlijke warmte, of bepaalde plaatsen op je lichaam hebben net dat ietsje extra hitte nodig om geen pijn meer te doen.

Wanneer een warmtekussen of elektrisch deken gebruiken?

  • Moeilijk in slaap vallen
  • Spanningen
  • stress
  • Krampen
  • Hoofdpijn
  • Nekpijn
  • Migraine
  • Spierpijnen

Waarvoor dienen warmtekussens?

Je kan deze kussentjes voor vele doeleinden gebruiken, zowel voor medische doeleinden als voor "gezellig" gebruik.
Bij krampen, rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, maar evengoed kan je deze zalige warmtebronnen gebruiken wanneer je het koud hebt of misschien wel om je bed al een beetje voor te verwarmen ... overal kan je dit kussen nadat het werd opgewarmd in de microgolfoven voor gebruiken.
Is het nu om je lage rugpijn wat te verhelpen of net die zeurende pijn ter hoogte van je schouders weg te krijgen. Uiteraard gebruik je niet hetzelfde kussen voor dezelfde doeleinden, hoewel alle verschillende vullingen op ongeveer dezelfde warmte afgeven, is de vorm van de kussentjes erg belangrijk. Er bestaan modellen om de warmtekussen goed op hun plaats te houden, zoals bijvoorbeeld wanneer je pijn hebt tussen je schouders of net lage rugpijn, dan kan je hiervoor een ander model van warmtekussen vinden, met andere sluitingen en andere vormen.

Slijkzakes (moorkussen - modderkussen)

Warmtekussens gevuld met slijk (modder) zijn zo mogelijk nog heerlijker! Ze blijven erg lang lekker warm en ze voelen bovendien zo fijn aan.
Deze zakjes warm je een minuut op in de microgolfoven, dan masseer je het kussentje even zodat de warme stukjes zich goed kunnen mengen met de nog niet echt opgewarmde delen en dan plaats je het nog eventjes in de magnetron. Daarna heb je een zakje dat je,  indien gewenst, een hele nacht zal warm houden! 

Een heerlijk wondertje!

Ideaal om mee te ontspannen! Spieren die gespannen en stijf zijn, dit kan door felle inspanningen, door mentale spanningen of door de leeftijd komen, maar een heerlijke warmte precies op de gespannen plaatsen, doet soms wonderen!

Uiteraard zijn deze warmtekussentjes ook erg gezellig om mee in slaap te vallen. Maar vooral zijn dit veilige kussens! Ze kunnen niet uitlopen zoals een warmtekruik kan doen met (tè) heet water.

Wanneer je het een beetje fris hebt, is dit soort kussentje een echte hartverwarmer.
Maar evengoed andersom, als je het te warm hebt, kan je deze kussentjes in de koelkast leggen, waar zij de koude opslaan in de vulling. Dan zorgt het kussentje voor een zalige verkoeling, op zomerse dagen.

Zelfs voor de kleinsten!

Kan je baby'tje niet goed slapen, heeft je kindje last van buikkrampjes, dan kan een licht opgewarmd kussentje voor heerlijke oplossingen zorgen.

Het is vooral veilig!

Een warm water kruik zou kunnen uitlopen op je kindje. Met erg warm water kan het voor brandwonden zorgen, maar ook lauw water wil je uiteraard niet in het bedje van je kleintje hebben.
Als de kussentjes dan ook nog in schattige modellen te vinden zijn, is het helemaal een heerlijk antwoord om je kindje warmte te kunnen geven.  

Het perfecte cadeau!

Een Moederdag cadeau, een verjaardagscadeau, een kerstcadeau, misschien wel een cadeau voor jezelf, of gewoon een cadeau voor iemand die je letterlijk en figuurlijk warmte wil geven, ... het is gewoon het ideale geschenk voor klein en groot!

Heb je ergens zeer of last van, is een grootouder misschien wat stijver als het buiten kouder wordt, of wil je gewoon iemand plezieren met een plezant geschenkje? Voor iedereen wat wils!
En vooral; iedereen is er ongetwijfeld erg blij mee!