• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vaste wandelstokken

Vaste wandelstokken

Als je een lichte ondersteuning wenst, of als je voor de zekerheid een wandelstok wil meenemen, dan kan je afwisselen door voor een stok te kiezen die plooibaar is. Je kan hem wegsteken indien je hem niet gebruikt en weer boven halen indien je ondersteuning vraagt.

Sommige mensen hebben af en toe last van evenwichtsstoornissen, dan is ook een opvouwbaar model aan te raden.

Andere gebruikers hebben altijd een wandelstok nodig, sommige mensen ook in huis. Dan is het aangewezen goed te kijken naar de persoonlijke wensen van de gebruiker. Een stok niet niet te zwaar is, in hoogte te verstellen, met speciale ergonomische handvatten of net eentje waarmee je van hand kan wisselen. Er zijn tal van mogelijkheden om voor iedereen wat "op maat" te kunnen aanbieden.

Maar ook mensen die tijdelijk een stok willen gebruiken, zoals bij spit of een hernia, of lage rugpijn die maar af en toe de kop op steekt, kan een stik even soelaas bieden.

Een wandelstok die permanent gebruikt wordt, moet een verlengstuk worden van de arm van de gebruiker. Het mag zeker niet als een last ervaren worden, want dan gaat de gebruiker zich minder mobiel maken en dat is net niet de bedoeling!

Het gewicht van de gebruiker moet zeker steeds in acht genoemen worden. 

Mocht je nog vragen hebben, mag ons steeds even contacteren op het nummer 02 793 02 46, wij staan u met veel plezier te woord!