• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Push

Merken
Ondersteuning & functie
Geschikt bevonden bij
Specifieke klachten
Geslacht
Ortho Duimbrace CMC
De Push CMC duimbrace stabiliseert het basisgewricht van de duim (CMC) en positioneert de duim in ee...
€50,00
- +
Kniebrace Medi
De Push med Kniebrace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale r...
€114,95
- +
Push Ortho Enkelbrace Aequi
De Push ortho enkelbrace Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen kra...
€89,95
- +
Push Med Enkelbrace
De Push med enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar binnen een bre...
€89,95
- +
Push Care Kniebrace
De Push care kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht en steunt de patella. Hierdoor verbe...
€64,95
- +
Push Ortho Enkelbrace Aequi Junior
De Push ortho enkelbrace Aequi Junior (kortom: Aequi Junior) biedt een goede balans tussen effectiev...
€69,95
- +
Push Care Enkelbrace
De Push care enkelbrace biedt compressie rond het enkelgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in ...
€55,95
- +
Push Med Polsbrace Splint
De Push med polsbrace splint biedt rust aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beper...
€64,95
- +
Push Med Polsbrace
De Push med polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zon...
€69,95
- +
Push Care Polsbrace
De Push care polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in he...
€40,00
- +
Push Med Enkelbrace Aequi Flex
De Push med enkelbrace Aequi Flex onderscheidt zich in een hoge mate door extra souplesse en druk in...
€89,95
- +

Push

Push Braces 

Begin jaren ’80. In het academisch ziekenhuis Maastricht buigen twee specialisten (Dr. Cees Rein van den Hoogenband en Prof. Dr. Co Greep) zich over de functionele behandeling van gewrichtsletsel. Samen zoeken ze naar een afgeleide methode van de succesvolle Coumans tapebandage om gewrichtsletsel functioneel te behandelen. Beiden zijn ervan overtuigd dat er een eenvoudiger en gebruiksvriendelijker alternatief moet zijn voor de patiënt. Hoe? Door te ontwerpen met textiel, elastische banden en verstevigingselementen. En zo werd in 1986 Nea International bv opgericht.

ONCONVENTIONEEL EN WAARDEVOL
 
Nu, 32 jaar later, is Nea een volle dochteronderneming van Ofa Bamberg GmbH en kenmerken we ons als een sterk groeiend bedrijf, actief op het gebied van orthopedische braces onder de merken Push Braces en Push Sports. Sterk in het creëren van onconventionele oplossingen voor de bescherming of ondersteuning van het menselijk lichaam die gezond en comfortabel bewegen mogelijk maken. Waardevol voor onze stakeholders door het bekend en beschikbaar maken van doelmatige, gebruiksvriendelijke, duurzame en verleidelijke producten. Onze producten worden vertegenwoordigd en gepromoot door een netwerk van distributeurs in ca. 30 landen over de hele wereld.

CONTINUE INNOVATIE

Hoe wij onconventionele oplossingen en waarde creëren? Ons intern ontwikkelingsteam, bestaande uit bewegingswetenschappers, bewegingstechnologen en industrieel ontwerpers, streeft continu naar productinnovatie en kwaliteit- en prestatieverbetering van onze producten. Dit interne team gecombineerd met een extern kennisnetwerk levert een mix van specialisten op die constant zoekt naar nieuwe mogelijkheden en innovaties op het gebied van orthopedische braces. Ons extern kennisnetwerk bestaat uit wetenschappers, specialisten en technici uit de orthopedische chirurgie, sportgeneeskunde en fysiotherapie. Het kennisnetwerk draagt als adviescollege nieuwe initiatieven aan en ondersteunt tijdens het ontwikkelingsproces.

KWALITEITSNORMEN

Aan de basis van kwalitatieve producten en diensten staat een gedegen bedrijfsvoering. Onze bedrijfsvoering is uitvoerig beschreven in een kwaliteitsmanagementsysteem dat zowel ISO 13485 als ISO 9001 gecertificeerd is. Met deze certificaten staan we enerzijds garant voor de ontwikkeling en productie van veilige en effectieve orthopedische braces en anderzijds voor het vermogen te blijven voldoen aan de hoogst mogelijke productkwaliteit. Sinds 1997 voldoet Nea tevens aan de voorwaarden om het (Europese) CE keurmerk te voeren. Onze drang naar innovatie en gezonde structuur van onderzoek en ontwikkeling gecombineerd met de ISO 13485 en ISO 9001 certificatie garanderen dat onze producten betrouwbaar zijn, gebaseerd op de meest recente knowhow en ervaring in de orthopedische wereld.
 
PRODUCT PROFIELEN
 
De Push Producten kunnen onderverdeeld worden in 3 categorieën, namelijk:
 

1 . Push Care

De producten uit de Push Care reeks zijn gericht op functiebehoud. Push Care is ontwikkeld als ondersteuning bij lichte blessures of aandoeningen welke een bewegingsbeperking veroorzaken in het dagelijkse leven. Het volledige gamma Push Care is ontwikkeld uit kwalitatieve materialen en bezit een hoge mate van comfort en effectiviteit. Push Care staat voor een zorgeloos gebruik, biedt pijnverlichting en een verhoogd stabiliteitsgevoel door de comfortabele compressie en instelbare druk.

2. Push Med

De producten uit de Push Med reeks zijn gericht op functieherstel. Push Med biedt oplossingen bij het voorkomen en behandeling van letsel aan het bewegingsapparaat. Push Med biedt gerichte ondersteuning waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht verhoogd wordt en pijn actief verlicht. De unieke pasvorm en een evenwichtige balans van mechanische steun en instelbare druk staat garant voor efficiënte verlichting van klachten.

3. Push Ortho

De producten uit de Push Ortho reeks zijn gericht op functieverbetering. Push Ortho wordt ingezet bij aandoeningen of functievermindering van het bewegingsapparaat. Een juiste mechanische steun is hierbij leidend. De Push Ortho reeks speelt een effectieve rol bij repositie en stabilisatie, waarbij functieverlies wordt gecompenseerd.

Klik hier om naar het volledige overzicht van de producten te gaan