• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hielen - hielspoor - fasciitis plantaris

Hielen - hielspoor - fasciitis plantaris

HIELEN - HIELSPOOR - FASCIÏTIS PLANTARIS

In de omgeving van de hiel kunnen zich vele kwalen en aandoeningen voordoen. Zo is er hielspoor, fasciitis plantaris, achillespeesontstekingen, eeltpitten (eksterogen) e.d.

Ook kinderen kunnen tijdens hun groei veel last hebben van hun hielen. Daarom hebben wij een aparte rubriek “hielen” waar we voor de meeste problemen een oplossing kunnen aanbieden.

Zo zijn er voor hielspoor speciale hielkussens, of er bestaan schokabsorberende kussens die ervoor zorgen dat mogelijke ontstekingen aan de hielen sneller zullen genezen. Maar ook door schokabsorberende kussens te gebruiken, zullen de hielen, de enkels, knieën, schouders, nek, hoofd … ontlast worden van trillingen die bij iedere stap door het hele lichaam gaan.

ZOOLTJES TEGEN HIELSPOOR OF FASCIÏTIS PLANTARIS  KUNNEN VEEL PIJN VERLICHTEN

Zooltjes tegen hielspoor of fasciïtis plantaris zullen de ontsteking sneller doen genezen en daarom is het belangrijk dat de hielspoorzolen aan verschillende voorwaarden voldoen.
De zooltjes moeten een  schokdempende werking hebben, door het zachte materiaal dienen zij ook de hielpees weer soepel te maken, goede hielspoorzooltjes gaan de druk onderaan de voet goed en evenwichtig in balans verdelen en bovenal hebben zooltjes specifiek voor hielspoor een uitsparing op de juiste plaats waardoor je geen extra druk meer krijgt op de pijnlijke ontstoken hiel. Hierdoor heb je veel minder pijn bij het staan of stappen, maar vooral op die manier kan de ontsteking genezen en daardoor zal de pijn zeer snel afnemen tot deze compleet verdwenen is.

Hielspoorzooltjes of zolen tegen fasciïtis plantaris zijn bewezen goede oplossingen. Vele mensen zijn hierdoor al geholpen geweest aangezien het één van de meest voorkomende kwalen aan de voeten is.

Maar naast hielspoor zolen, zijn er nog verschillende andere mogelijkheden om sneller en efficiënter helemaal van de pijn verlost te zijn.
Ook oefeningen zullen je hierbij helpen als ook preventief optreden.

BEENLENGTEVERSCHIL

Wanneer men een beenlengteverschil heeft, is het ook belangrijk dat dit wordt gecorrigeerd (indien het verschil groot genoeg is, want het lichaam vangt zelf ook een gedeelte van het beenlengte verschil op). Een beenlengteverschil opvangen, wordt gedaan door een hieltje onder 1 voet te plaatsen, dus onder het fundament van ons lichaam, het hielbeen.

Als de hiel niet sterk en gezond is, zal dit ongetwijfeld een gevolg hebben op de rest van het lichaam. We hebben er dus alle belang bij de hielen goed te verzorgen.

VOOR MEER INFORMATIE OVER BRACEN, VERWIJZEN WIJ JE GRAAG DOOR NAAR ONZE PAGINA: ALGEMENE INFORMATIE OVER BRACEN

 

Nog vragen bij dit product? Geen probleem we helpen je graag verder. Stuur ons een e-mail bericht en we komen zo snel als mogelijk bij je terug met een antwoord op je vraag. Je kan ons ook steeds bellen met één van onze specialisten op volgend telefoonnummer +32 (0)2 793 02 46