• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pantoffels en bedsokken

Een goede voetverzorging, begint met het juiste schoeisel om zoveel mogelijk klachten te vermijden.
Vind hier als het ware ”pantoffels en bedsokken op maat”.
Merken
Pantoffels Dunlop Dames
Comfortabele en stijlvolle pantoffels met een perfecte pasvorm per individuele voet. Deze pantoffels...
€29,95
- +
Pantoffels Extra zacht
Pantoffels met een extra zachte en schokabsorberende zool.
€29,90
- +
Pantoffels Dunlop Heren
Deze heren pantoffels zijn speciaal bedoeld voor mannen met gezwollen voeten, of voeten die ingezwa...
€29,95
- +
Bedsokken
Bedsokken dienen om je te beschermen tegen de kou, maar deze sokken hebben daarnaast ook nog een hee...
€24,95
- +

Pantoffels en bedsokken

Pantoffels op maat

Oudere mensen kunnen klachten krijgen zoals diabetes, bloedvaten-vernauwing, oedeem, netelroos, e.d. Maar jongere mensen kunnen zeker eveneens last krijgen van dikkere voeten. 
Het is hoe dan ook belangrijk dat de voeten niet te strak in schoenen of pantoffels zitten. De juiste keuze van pantoffels is dus van een heel groot belang!

De bloeddoorstroming mag in geen geval belemmerd worden, dus moet het schoeisel ten alle tijden comfortabel om dragen zijn.

Een goede voetverzorging, begint met het juiste schoeisel om zoveel mogelijk klachten te vermijden. Onze pantoffels zijn zodanig ontworpen dat ze een perfecte pasvorm geven aan iedere individuele voet.

Wij noemen ze dan ook “de pantoffels op maat”.

Hoezo maatwerk maar toch niet?

De zool van deze pantoffels is quasi altijd hetzelfde, een goede grip, antislip, voldoende breed en van een licht materiaal.
De vorm van de pantoffel is eigenlijk ook gelijkaardig, behalve dan dat er korte modellen bestaan en iets hogere. 
De sterkte van deze pantoffels zit in de sluiting. 

Je kan de pantoffel aan de hand van een velcro aanhechting altijd sluiten zodanig deze aangenaam rond de voet zit. Maar ook de opening is bijzonder groot. Iemand die niet gemakkelijk de voeten in een pantoffel kan "steken", opent de gehele pantoffel en je kan als het ware de pantoffel rond de voet sluiten omdat de opening zo groot is.

Het voordeel van deze pantoffels is bovendien dat wanneer de ene voet dikker is dan de andere, toch 2 gelijke pantoffels kunnen gedragen worden met allebei een aangenaam draagcomfort.

Hoe zit het met bedsokken?

Bedsokken hebben ook hun belangrijkheid. Zij zorgen ervoor dat de voeten warm blijven en dus eigenlijk ook voor een goede nachtrust. 
Je zou door koude voeten s' nachts kunnen wakker worden van de kou, maar evengoed kunnen koude voeten ervoor zorgen dat je sneller naar het toilet moet gaan. Grootmoeders wijsheden mag je zeker niet in de wind slaan!

Bedsokken moet dus net als pantoffels over een groot en aangenaam draagcomfort beschikken. Zij mogen niet knellen of ergens de doorstroming van het bloed belemmeren.

Om die reden wordt er steeds naar het goede materiaal gezocht met de nodige capaciteiten en de noodzakelijke kwaliteit.

De bedsokken of pantoffels zijn dus niet echt op maat gemaakt, ze voelen alleen maar zo!

Gezelligheid

Naast pantoffels voor mensen met gezwollen voeten, bieden we ook pantoffels aan die gezelligheid uitstralen. 
Een vermoeide dag zal zich vooral in de benen laten voelen, zelfs al heb je al zittend hard gewerkt. Je zal thuis willen komen en in de zetel ploffen ... je schoenen uittrekken en een gevoel hebben van rust die over je heen komt.
Dit gevoel kan je versterken door een gezellige pantoffel aan te trekken, eentje die warm, mooi, aangenaam is en je een ontspannen gevoel geeft.

Elke voet verdient dat beetje extra aandacht, zo zal je in geen tijd weer fit en vol energie aan de volgende taken kunnen beginnen ...