• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bedtafels

Ben je langdurig in je bed? Zit je misschien (tijdelijk) in een rolstoel? Of kan je niet gemakkelijk aan tafel geraken uit je sofa? Zit je niet lekker op een tafelstoel? Gebruik dan een roltafel om te eten, werken, lezen die je heel gemakkelijk tot bij je
Bedtafel met optioneel verlengstuk
Een tafeltje om perfect te kunnen gebruiken als je in bed ligt, of in een rolstoel zit, of gewoon om...
€--,--
- +

Bedtafels

Een bedtafel biedt een uitkomst!

Omdat de bedtafels verstelbaar in hoogte zijn, op wieltjes staan en een kantelverstelling hebben, zijn ze veel meer dan enkel een praktisch tafel voor mensen die niet uit bed kunnen.
Ze zijn ook ideaal geschikt om bij een rolstoel patiënt bij te zetten of mensen die in een stoel zitten en een tafel kunnen gebruiken om te lezen, eten of werken.

De de kantelbewegingen kunnen de tafels ingesteld worden dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn om te lezen (licht gebogen) of om met de computer te werken (horizontale stand).

Ze kunnen dus liggend en zittend gebruikt worden en bieden heel vaak gemakkelijke uitkomsten voor mensen die minder mobiel zijn.
Een ideaal hulpmiddel dat je snel erbij kan rollen, maar even gemakkelijk weer opzij kan rollen wanneer je het niet meer nodig hebt.