• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douche- en badmatten - Anti-slip in de badkamer

Douche- en badmatten - Anti-slip in de badkamer

Uiteraard kan het in een badkamer al eens glad zijn. Daarom is het heel erg belangrijk om hiervoor met degelijke antislipmatten te werken. In deze rubriek kunnen wij u verschillende soorten badmatten en antislip-producten voorstellen die onontbeerlijk zijn in een bad, douche of inloopdouche.

Een badmat is dus absoluut geen luxe artikel, evenmin een product dat je koopt om je badkamer mooier te maken, maar sowieso is een badmat een noodzaak als je veilig een douche of bad wil nemen!

Gelukkig kunnen wij er mooie aanbieden die tevens ook zeer betrouwbaar zijn wat hun vaste grip betreft. Daarnaast komen onze badmatten niet los en krullen niet om wat struikelen zou kunnen veroorzaken.

Bij Capablis kunnen we bovendien een badmat aanbieden die een goede grip heeft, zeer mooi oogt én ook nog zacht is om op te gaan zitten.

Keuze te over, dus geen enkele reden eigenlijk om geen badmat aan te schaffen.
Het is gewoon té belangrijk. Door een beetje vocht in je bad kan je zo weg slippen bij het instappen van de badkuip, maar evengoed met uit het bad stappen kunnen er nog wat zeepresten in de badkuip zijn waardoor je er een echte glijbaan mee creëert.

Eveneens zijn er strips te koop die waterbestendig zijn en dus perfect kunnen dienen op een badkamervloer, (inloop)douche of in het bad.
Maar ook op gladde treden van een trap of onder een tapijt dat wel eens durft weg te glijden kunnen deze anti-slip strips ideaal dienen.

Voorkomen is beter dan genezen!