• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alles voor in huis

Alles voor in huis

Veiligheid is een prioriteit!

Badkamer, douche en toilet

Aangezien een badkamer vochtig en nat kan zijn, is het aan te raden om hier extra zorg te geven aan antislipmaterialen. 

Maar ook wandbeugels die je veilig in bad helpen te stappen of je zelfstandig een douche laten nemen zijn zeker geen overbodige luxe in een badkamer waar veiligheid en zelfstandigheid een absolute noodzaak is.

Een handvat, al dan niet met een definitieve bevestiging, naast het toilet geeft iemand met een wat beperktere mobiliteit een bijzonder belangrijke steun zodat deze personen weer eigenhandig en zelfstandig gebruik kunnen maken van hun wc zonder hulp van derden.
Het opstaan en gaan zitten op het toilet met een wandleuning geeft een hemelsbreed verschil dan wanneer je het doet zonder extra hulpmiddel.

In de rubriek badkamer, douche en toilet mag zeker geen toiletstoel of toiletverhoger vergeten worden.

De steun die je krijgt van een toiletverhoger met armsteunen, kan van onontbeerlijk belang zijn voor mensen met bijvoorbeeld een verminderde spierkracht in de benen. Ook toiletverhogers zullen in opzicht vele mogelijkheden waarmaken allemaal ten goede van de veiligheid en de zelfstandigheid van de gebruiker.

Een douchestoelen of badzitjes kunnen bijdragen tot het zelfstandig nemen van een douche of bad. Ze garanderen een heerlijke ontspanning en bestaan in vele vormen en soorten. 

Keuken

In een keuken heb je veel hulpmiddelen nodig. Het ene product contreert zich meer op de veiligheid, het andere dan weer op de gebruiksvriendelijkheid. 
Hoe dan ook, in een keuken heb je bijzonder veel artikelen nodig, maar er zijn er ook een heel deel die je kan gebruiken om je het leven veel kunnen vergemakkelijken.

Slaapkamer

Wanneer je niet meer zo mobiel bent en je hebt hulp nodig om in je bed te geraken, krijgt je zelfstandigheid een flink deuk! Toch bestaan er voor in de slaapkamer vele hulpmiddelen en producten die het erg comfortabel voor je maken, maar die er bovendien voor kunnen zorgen dat je slaapkamer een heel stuk veiliger wordt.

Zoals bijvoorbeeld een wandbeugel, een bedhek, een bedleestafel, maar ook specifieke dingen die ontworpen werden om het aankleden te vergemakkelijken. Een veilig comfort, ook daar gaan we voor bij Capablis!