Modern schilderij of abstract schilderij

Soms is het een moeilijke keuze, gaat u voor een modern schilderij of juist een abstract schilderij. Beide zijn heel verschillend en geven uw interieur een totaal andere look.

Moderne schilderijen klinkt erg van deze tijd. Toch is deze stroming al ouder dan de naam doet vermoeden. De ‘moderne tijd’, zoals deze wordt genoemd, start begin twintigste eeuw en eindigt in de jaren zestig. Volgers hiervan hebben met onder andere moderne schilderijen hun plek veroverd in de kunstgeschiedenis.

abstract schilderij

schilderijen

Een andere hele belangrijke factor waar je rekening mee moet houden, is de combinatie van afmetingen van een modern schilderij. Heb je überhaupt wel genoeg ruimte voor een wat groter schilderij? Of kies je juist een kleiner schilderij en besef je wel hoe dat er in verhouding tot andere voorwerpen in de desbetreffende ruimte uitziet? Mocht je nu een zeer specifieke afmeting in gedachten hebben en geen bijpassend modern schilderij kunnen vinden, dan is het natuurlijk altijd nog mogelijk om maatwerk qua afmetingen aan te vragen.

en unieke dienst die wij bij Artello hebben besloten te leveren, is de gratis verzending en gratis retournering van onze schilderijen. Mocht je bijvoorbeeld een modern schilderij uitkiezen en het blijkt onverhoopt dat deze toch niet mooi staat, dan is dit geen probleem.