Laptophoes en laptop sleeve 13,3 inch

Je laptop is een handig apparaat om mee te nemen naar een andere bestemming. Wanneer je deze goed beschermd met een 13,3 laptop sleeve, zorg je er voor dat je laptop niet beschadigd. Een krasje is immers zo opgelopen. Door middel van een goede 13 inch laptop sleeve zorg je ervoor dat je jouw laptop zo lang mogelijk mooi houdt. Daarom hebben we een assortiment vol met mooie laptophoezen voor je klaar staan. Kies jouw favoriete laptophoes uit en bestel hem snel, want: op werkdagen voor 23:00 besteld, is morgen al in huis! Zonder verzendkosten!

laptop hoes 13,3 inch

Mooie laptophoes designs

Om je te helpen die eerste kras te voorkomen, vind je in ons assortiment allerlei leuke laptop sleeves. De eerste kras doet immers het meeste pijn, dat geldt voor ieder product. Je kunt je laptop dan veilig opbergen wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent. De 13,3″ laptophoezen met ritssluiting hebben een binnenmaat vanĀ 33,5 cm breed en 24 cm lengte. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. De 13,3″ laptophoezen met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes eenĀ dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten.

13 inch laptophoes kopen

Zit je na het lezen van de bovenstaande informatie en het doornemen van onze beschikbare designs nog met enkele vragen over de Sleevy producten of de manier waarop wij te werk gaan? Neem dan gerust even contact op. Wij verlenen je graag een antwoord op je vraag. Wij zijn er heilig van overtuigd dat openheid en communicatie uiteindelijk tot de grootste tevredenheid leiden. Het is daarom voor ons geen probleem om je extra informatie te verlenen.